X

Namesti aplikacijo za

Namesti

O operaciji

Mreža lokalnih ponudnikov podeželskih dobrot

Mreža lokalnih ponudnikov podeželskih dobrot je operacija, ki je nastala kot del Strategije lokalnega razvoja na območju LAS Dolenjska in Bela krajina. Operacija je sofinancirana iz Evropskega Sklada za Regionalni Razvoj (ESRR).

LAS DBK omogoča izvajanje pristopa »od spodaj navzgor«, kar pomeni, da odzivno lokalno prebivalstvo soodloča o prioritetah in razvojnih ciljih lokalnega območja.

Vodilni partner in pobudnik operacije Mreže lokalnih ponudnikov je Visoka šola za upravljanje podeželja Grm Novo mesto, kot aktivni partner in povezovalec v projektu sodeluje KZ Krka z.o.o., kot informacijska in razvojna podpora sodeluje Fakulteta za informacijske študije v Novem mestu, aktivni partner pa je tudi Društvo za gospodarski in kulturni razvoj podeželja ter ohranjanja krajine, naravne in kulturne dediščine – društvo Grmčani.

Projekt bo potekal v obdobju enega leta do septembra 2018, v tem času pa se bo izvajala intezivna promocija mreže prodajnih mest in mobilne aplikacije z namenom uporabe aplikacije s strani potrošnikov. Delovanje spletnega portala in mobilne aplikacije pa bo zagotovljeno tudi v obdobju najmanj petih let po zaključku projekta.

Partnerji

Prenesite mobilno aplikacijo