X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Novice

PREDSTAVITEV LOKALNIH PONUDNIKOV PREHRANE

23 Sep 2019

V okviru projekta Z ROKO V ROKI DO KAKOVOSTNE PREHRANE vas v ponedeljek, dne 30. 9. 2019 ob 15. uri, vabimo v Gostišče na trgu – Hišo kulinarike in turizma (Glavni trg 30, 8000 Novo mesto), kjer bo potekal dogodek predstavitve lokalnih pridelovalcev in predelovalcev hrane.

Ponudniki: Predstavitev se bo odvijala v banketni dvorani, kjer vam bomo pripravili predstavitveni prostor (mizo) za vašo promocijo.

Dogodek je namenjen povezovanju lokalnih pridelovalcev hrane z javnimi zavodi, zato vas vabimo, da poleg promocijskega materiala s seboj prinesete tudi vaše pridelke in izdelke, ki jih pridelujete oziroma predelujete. Hkrati bo srečanje tudi priložnost, da se pogovorimo o možnostih sodelovanja pri oskrbi javnih zavodov z lokalnimi pridelovalci in predelovalci hrane ter za medsebojno povezovanje in poslovno sodelovanje.

Ob dogodku bo potekala kulinarična delavnica, na kateri bo zmagovalec televizijskega šova MasterChef Slovenija 2019, Anže Kuplenik, po smernicah Nacionalnega inštituta za javno zdravje pripravljal obroke za mlade v javnih zavodih z uporabo lokalno pridelanih surovin.

Vljudno prosimo, da svojo udeležbo potrdite na e-pošto simon.jansa@vsgrm.unm.si do 26. 9. 2019.

Vse objave

Prenesite mobilno aplikacijo